QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sobota plná nehod! Několik vážně zraněných, v Tachově zasahoval vrtulník

24.11.2018 11:29     24.11.2018 19:33

Ani v sobotu se záchranné složky nezastaví. Od rána se bourá po celém regionu. Velmi vážná nehoda se stala na Klatovsku v místě zvaném Bukovák, pro vážně zraněné v Tachově letěl vrtulník.
 

nehoda sobota

Kluzké silnice dělají řidičům v sobotu velké problémy.

Na Klatovsku na silnici z Klatov směrem na Horažďovice u odbočky na Kolinec na Bukováku se střetla v sobotu před polednem dvě auta. Zranili se celkem 4 lidé.
"Z místa nehody odvezla záchranná služba ženu, ročník 1981, ve vážném stavu na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň- Lochotín a dále 3 muže s lehkým až středně těžkým poraněním do Klatovske nemocnice," upřesnila mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

Bouralo se také v Plzni. Ráno se střetl trolejbus s osobním autem na křižovatce Sirková - Americká. I tady byly 4 zraněné osoby. Psali jsme zde.

Dopoledne došlo ke střetu motorky a osobního auta v Nákupní ulici v Plzni. I tato nehoda si vyžádala zásah složek IZS. Mladý motorkář byl podle záchranářů při vědomí.

„Muž r. 2002 je při vědomí transportován do FN Plzeň na ošetření. Není přímo ohrožen na životě,“ uvedla po nehodě mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

Bouralo se i na jižním Plzeňsku, a to v sobotu po poledni za Přešticemi směrem na Nepomuk. Auto se podle dostupných informací převrátilo na střechu. Zranění utrpěla jedna osoba jednaloo se o dítě. "Odvážíme do FN Plzeň posádkou RZP dítě 2008 při vědomí. Dítě není v přímém ohrožení na životě," uvedla Andrea Divišová ze záchranky.

Odpoledne se stala nehoda u Kokšína. Osobní auto skončilo v příkopu. Do nemocnice v Klatovech převezla záchranka mladou ženu.

Záchranka vyjížděla odpoledne do Stadtrodské ulice v Tachově, kde se srazila dvě auta. Nehoda je velmi vážná a více zraněných osob. Tady zasahoval vrtulník. "2 osoby při vědomí transportuje Letecká záchranná služba na urgentní příjem FN Plzeň s těžkým zraněním. Další zranění nejsou přímo ohroženi na životě a budou transportováni do spádových nemocnic," uvedla Andrea Divišová ze záchranky.  

"Řidič ročník narození 1971 s vozem Peugeot jel po ulici Stadtrodská k sídlišti a v protisměru řidič ročník narození 1970 s Kiou prřejel ze zatím nezjištěných příčin do protisměru. Dechové zkoušky jsou negativní. Celkem 7 lidí bylo převezeno k ošetření," uvedla k nehodě mluvčí policie Martin Korandová. 

Před 19. hodinou se bouralo na jižním Plzeňsku, u obce Mohelnice na silnici 20 kousek před odbočkou na Podhůří ve směru z Nepomuku na Blatnou se střetla dvě auta.

Nehoda na stala na silnici 22 v obci Mochtín na Klatovsku. Kolem 19. hodiny na začátku obce Kocourov ve směru na Horažďovice havarovalo osobní auto. Došlo ke zranění.

foto: Nehoda Klatovsko HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24