QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sobota ve znamení dopravních nehod! Většinou se jedná o vážné události

25.09.2021 12:27

Od brzkých sobotních hodin se na silnicích Plzeňského kraje stalo několik dopravních nehod. Záchranné složky tak mají plné ruce práce a prosí řidiče o opatrnost při řízení.

sanitka

Meteorologové předpověděli na poslední víkendové dny v září slunečné počasí, teploty až nad dvacítkou a bezvětří. Spousta lidí vyrazila na výlety nebo akce, které se v rámci kraje konají. Záchranné složky ovšem vyjíždí ke spoustě dopravních nehod. Od ranních hodin se jich staly na silnicích v kraji desítky.

Bohužel, často se jedná o i vážné nehody. "V dopoledních hodinách na silnici z Třemošné u křižovatky na Horní Břízu se střetla dvě auta, z místa k dalšímu ošetření záchranáři transportovali ženu ročník 1982 a dítě s lehčími zraněními do Fn na akutní příjem. Ve 12:20 hodin u Mišova narazil motorkář do auta, muž ročník 1993 s četnějšími, středně těžkými zraněními byl transportován do Fn na Borech.
V Petrovicích u Sušice se srazilo osobní auto a motorkář, muž ročník 1970 utrpěl lehčí zranění a byl převezen do Sušické nemocnice.
V Lestkově narazil motorkář do svodidel, cca 30letý muž utrpěl středně těžké zranění a byl směřován do Fn na akutní příjem. Záchranáři zasahovali u několika pádů cyklistů, tam se nehody obešly bez vážnějších zranění,"
vyjmenovala některé nehody mluvčí záchranky Mária Svobodová.
Na silnici 27 se stala nehoda u Klatov, kde se střetla dvě osobní vozidla. O chvíli později se na stejné silnici srazila tři vozidla, opět se zraněním.

Kolem půl dvanácté došlo k havárii cyklisty na silnici 169 u obce Rejštejn na Klatovsku. I zde si nehoda vyžádala zranění.

Po dvanácté hodině došlo na silnici 19 u Borovna ke střetu osobního auta s motorkou, událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24