QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Soutěž o Instax má výherkyni! Z nového fotoaparátu se raduje Eliška Hájková

26.11.2020 10:30

QAP.cz vám přinesl na svém Instagramu od 16. listopadu soutěž o Instax. Voucher na fotoaparát jsme ukryli v okolí Křížového vrchu, v sobotu 21. listopadu byl nalezen. Gratulujeme výherkyni!

Soutěž
soutěž o instaxSoutěžSoutěž o instaxIMG_9723soutěž

Soutěž QAPu o Instax byla úspěšně ukončena v sobotu 21. listopadu, kdy jedna ze soutěžících nalezla voucher na instax. Schovaný byl v okolí místa Křížový vrch na jižním Plzeňsku, konkrétně pod kamenem u prvního ohniště. 

"Hlavním účelem této soutěže bylo, aby lidé v této době vyrazili ven, zapomněli na každodenní starosti a poznávali krásy Plzeňského kraje. Chtěli jsme i v této době udělat našim čtenářům radost a přivést je na jiné myšlenky. Moc gratulujeme výherkyni. Už teď chystáme další soutěž, takže pozorně sledujte nejen QAP, ale i naše sociální sítě," prozradil ředitel internetových novin QAP.cz Zbyněk Suchý.

Po celý týden byly na Instagramu QAP.cz publikovány nápovědy a po poslední nápovědě mohli jít soutěžící hledat svůj nový fotoaparát. Voucher jako první nalezla Eliška Hájková, která si také fotoaparát v úterý v redakci QAP.CZ vyzvedla. "My už jsme vyrazili v pátek, protože jsme si mysleli, že to bude na Křížovém vrchu. Ale nakonec jsme ho našli až v sobotu, pomohla nám až ta úplně poslední nápověda," sdělila šťastná výherkyně při převzetí. Instax hledala se svým přítelem a protože bydlí blízko, mohli být na místě brzy.

Z nového fotoaparátu měla Eliška i její přítel velkou radost. "Až uděláme první fotku, pošleme vám jí," slíbili při převzetí.

Elišce ještě jednou moc gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast. A děkujeme také za krásné zprávy a fotky, které jste nám zasílali na náš instagram. 

A těšte se už brzy na další soutěž o skvělé ceny. Už teď vám můžete prozradit, že budeme hrát i o další Instax! Sledujete nejen QAP.CZ, ale i náš Instagram i Facebook.

 

Foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24