Spálený hrnec a dým z bytu zburcoval všechny složky IZS - FOTKY

09.07.2018 8:58

Záchranářské manévry se v neděli v pozdních večerních hodinách odehrály ve Stříbře na Tachovsku. Všechny složky IZS vyjížděly na sídliště kvůli požáru bytu...

3
312

Operační středisko vyhlásilo pohotovost profesionálním i dobrovolným hasičům ve Stříbře po 22. hodině v neděli večer. Původně vyslalo na místo hned několik jednotek požární ochrany. V pozoru byla i záchranka, která okamžitě vyjížděla.

Na místě se naštěstí okamžitě ukázalo, že v bytě v jednom z paneláků na Západním Předměstí došlo jen k zakouření prostor. "Hasiči vyjeli k původně nahlášenému požáru bytu v 1. patře bytovky. Průzkumem na místě zjistili hasiči, že se jedná o spálené jídlo na plotně, které silně zakouřilo prostor bytu. Událost byla vyhodnocena jako bezeškodná," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Mladý muž skončil v péči záchranky, nicméně i v tomto ohledu vše dopadlo dobře. "Muž byl vyšetřen naší posádkou a ponechán na místě, byl plně při vědomí a bez jakéhokoliv zranění," doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

FOTO: Městský úřad Stříbro

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24