QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Špičkové značky nabídne nový obchod v Plzni, otevření bude ve velkém stylu

28.11.2018 7:58

Někdejší házenkářský gólman Radek Motlík se po skončení kariéry dal na podnikání s parťákem Patrikem Heinem! Obchod nabídne značky Hummel a Penalty. Otevření je tady!!!

foto-sport-mh

Nedávno oficiálně potvrdil ukončení hráčské kariéry a další hned nastartoval (rozhovor čtěte zde). Někdejší házenkářský gólman Radek Motlík se pustil do podnikání se svým parťákem Patrikem Heinem. Otevřít obchod se sportovním zbožím byla jasná volba a vizi se oběma nakonec podařilo dotáhnout do konce.

Otevření obchodu Sport MH nedaleko Mikulášského náměstí je doslova za dveřmi. Nabízet bude sportovní a volnočasovou módu dánské značky Hummel a brazilské značky Penalty. Poslední týdny byly ve znamení závěrečných prací. Teď už se obchod zaplnil zbožím. Ještě před tím ale prostory prošly kompletní rekonstrukcí, jejímž výsledkem je luxusní, příjemné prostředí, ve kterém budou mít zákazníci klid a soukromí, aby si nákup opravdu užili.

"V posledních dnech jsme opravdu finišovali naplno. Strávili jsme nad tím nespočet hodin, ale podařilo se. Chtěli jsme otevřít ještě před Vánoci, ale musím uznat, že toho bylo tolik, že jsme vážně rádi, že to klaplo. Jsme ale spokojení a doufáme, že se lidem u nás bude zkrátka líbit. A to nejen díky nabídce, ale také díky prostředí a kvalitě služeb," říká v poslední fázi finišujících prací Radek Motlík.

Už v pátek 30. listopadu tak obchod Sport MH na Slovanské 21 otevře oficiálně brány. "V pátek půjde o slavnostní otevření. Chceme si ten den užít se všemi, kteří nám drželi palce a fandili našemu plánu. Zvaný je ale každý, kdo by se zkrátka chtěl přijít podívat. Nepůjde ještě o prodejní den. Určitě to ale bude stát za to. Nebude samozřejmě chybět občerstvení, těšíme se na všechny," dodává Patrik Hein s tím, že určitě dojde i na slavnostní přestřižení pásky. Jedním ze speciálních hostů bude někdejší hráč FC Viktoria Plzeň i pražské Sparty Patrik Ježek. Opening day potrvá v pátek od 14 do 20 hodin. 

Naostro otevře obchod Sport MH v pondělí 3. prosince. V pracovním týdnu bude otevřeno od 10 do 18 hodin, v sobotu vždy od 10 do 12 hodin. 

FOTO: Sport MH

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24