Sportovní den na 22. základní škole v Plzni rozhýbal veřejnost - FOTKY

16.06.2022 7:30

Základní škola na Doubravce v Plzni připravila Sportovní den. Akce přilákala stovky zájemců. Víte, že moderní sportovní areál školy je přístupný i vám?

1
213

Zajímavou sportovní událost uspořádala 22. základní škola Na Dlouhých v Plzni na Doubravce. Krásné počasí nalákalo v úterý 14. června stovky účastníků. Sportovní den, který se konal po dvouleté vynucené covidové pauze, si děti spolu s rodiči užily naplno.

Na půdě 22. základní školy si bylo možné v rámci Sportovního dne zkusit gymnastiku, florbal, basketbal a mnoho dalších disciplín. „Jsme rádi, že máme tak velké hřiště. Žáci nám během covidové doby trochu zlenivěli, tak nás těší, že teď můžeme využívat krásný areál naplno,“ řekla ředitelka školy Božena Světlíková.

Škola nabízí třídy s rozšířenou sportovní výukou a tak je pro ni špičkový sportovní areál důležitým prvkem. Toto moderní sportoviště je otevřené široké veřejnosti. „Na modernizaci areálu jsme dostali dotaci. Areál je i proto otevřený veřejnosti každý všední den od 15. do 19. hodiny, máme zde správce, který zdarma zapůjčí návštěvníkům i vybavení jako například míče na fotbal nebo basketbal, rakety a míčky na tenis a podobně,“ uvedla Božena Světlíková.

 

Foto archiv 22. ZŠ Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24