Sportovní fanoušci jásají! O víkendu se hraje fotbal i hokej

06.11.2020 12:12

Sport se vrací! Musí se sice dodržovat přísné podmínky a různá opatření, ale to nezkazí náladu sportovcům ani fanouškům. Po měsíční pauze se bude hrát v sobotu i v neděli.

1

Sobota bude patřit hokejovému utkání.

Indiáni nastoupí k restartu Tipsport extraligy v 15:30 v sobotu 7. listopadu na ledě Vervy Litvínov a zpět na domácím hřišti budou znovu hrát soutěžní zápas v pondělí 9. listopadu od 17:30 s týmem Dynama Pardubic.

"Všichni permanentkáři mají i tento měsíc sledování HokejkaTV zdarma. Kódy se o další kalendářní měsíc prodlužují. Kdo jste svůj kód nedostal, kontaktujte prosím naši kancelář Ticketingu,“ oznámilo na svém webu vedení klubu HC Škoda Plzeň.

Plzeňští fotbalisté si naposledy zahráli 4. října. V neděli 8. listopadu se utkají rovnou se Spartou.

"Po více než měsíční pauze vynucené pandemií koronaviru se vracíme do boje. V rámci 7. kola FORTUNA:LIGY nás hned čeká třaskavý souboj proti Spartě. Hraje se v neděli od 18:15 a palce nám můžete držet u sledování O2 TV Sport," uvedlo vedení klubu FC Viktoia Plzeň.

Trenér plzeňského týmu věří, že jsou fotbalisté dobře připraveni. „Na restart se velmi těšíme. Obzvlášť to, že hrajeme doma po delší pauze a ještě k tomu se Spartou... Věřím, že budeme kvalitně připraveni a vyhrajeme. Musíme prokázat dobrou připravenost jak fyzickou, tak technicko-taktickou a týmovou. Budeme mít obrovskou motivaci zápas vyhrát."

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24