QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sportovní hvězdy u Šmuclera! Špotáková, Maslák a Fulín přijeli do Plzně...

08.06.2016 20:48

Sportovní hvězdy si tento týden podávají dveře v Autocentru Šmucler v Plzni. Tam jsou totiž v plném proudu dny otevřených dveří. Navíc se chystá otevření exklusivního showroomu Volkswagen.

SEAT DEN _ŠMUCLER (34)
SEAT DEN _ŠMUCLER (1)SEAT DEN _ŠMUCLER (5)SEAT DEN _ŠMUCLER (7)SEAT DEN _ŠMUCLER (6)SEAT DEN _ŠMUCLER (8)SEAT DEN _ŠMUCLER (16)SEAT DEN _ŠMUCLER (17)SEAT DEN _ŠMUCLER (18)SEAT DEN _ŠMUCLER (24)SEAT DEN _ŠMUCLER (29)SEAT DEN _ŠMUCLER (34)SEAT DEN _ŠMUCLER (35)SEAT DEN _ŠMUCLER (40)SEAT DEN _ŠMUCLER (45)SEAT DEN _ŠMUCLER (44)SEAT DEN _ŠMUCLER (30)

Tento týden si doslova podávají dveře sportovní hvězdy v autocentru Jan Šmucler v Borské ulici v Plzni. Od úterý zde probíhají dny otevřených dveří. V úterý proběhl český den se značkou ŠKODA, ve středu španělský den se značkou SEAT.

Ve středu dorazili i oštěpařka a olympijská vítězka Bára Špotáková, automobilový závodník Petr Fulín nebo český atlet a halový mistr světa v běhu na 400 metrů Pavel Maslák. V pondělí v autocentru přivítali triatlonistu Přemysla Švarce. Na Honda den ve čtvrtek dorazí kaskadér Bohuslav Chmelař.

Návštěvníky kromě sportovních hvězd zajímala ve středu hlavně žhavá novinka SEATu - ATECA. Tu se podařilo autocentru dovézt ze Španělska do Plzně právě ve středu v ranních hodinách. Na nové SUV se přišli podívat první natěšenci už ráno při otevření autosalonu.

Autocentrum Jan Šmucler v Plzni na Borech se velmi rozrostlo. V pátek bude otevřený nový showroom Volkswagen, kromě toho rozšířila společnost prostory o nový, velmi moderní servis. I o prohlídky servisu je obrovský zájem v rámci dnů otevřených dveří.

Dny otevřených dveří probíhají až do soboty. V pátek si můžete přijít prohlédnout nově otevřený showroom Volkswagen, od 15:00 je připraven program s občerstvením. V sobotu po celý den bude probíhat den pro celou rodinu.

foto: QAP.CZ
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24