QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sprejer poničil luxusní auto! Majitel nabízí odměnu za informace - FOTKY

17.09.2019 14:59

Sprejer se vyřádil na luxusním autě zaparkovaném na plzeňských Vinicích. Zůstala po něm poměrně vysoká škoda. Majitel nabízí odměnu za informace! Pomůžete?

1
12

Škoda okolo deseti tisíc zůstala po zatím neznámém sprejerovi, který poškodil luxusní auto zaparkované na Vinicích v Plzni. Majitel společnosti Global Service Kebrdle, které auto patří, nyní shání svědky a nabízí i odměnu.

K poškození auta došlo v noci z neděle 15. září na pondělí 16. září v ulici Nad ZOO na Vinicích. Podle majitele firmy jde nejspíš o osobní útok. O vyřizování jiných účtů nejspíš ne.

"Moje osoba, ani společnost Global Service nikomu nedluží, nikomu neublížila, nevede konkurenční boj a je solventní. S největší pravděpodobností jde o útok na moji osobu, ovšem o tom lze jen maximálně spekulovat," říká majitel společnosti Jan Kebrdle.

Po sprejerovi nyní pátrá policie, i majitel firmy ale shání informace, které by mohly připsět k jeho odhalení. "Na vozidle značky Škoda Superb III Laurin&Klement vznikla hmotná škoda ve výši cca 10 000 korun, která je plně krytá pojištěním vozidla. Stejnou částku nicméně nabízím jako odměnu za dopadení pachatele nebo za přímé informace vedoucí k jeho dopadení. Dále pachatel částečně narušil chod firmy tím, že se zaprotokolováním pojistné události a následnou opravou jsou spojené náklady a časové prostoje," říká Jan Kebrdle.

Případní svědci mohou informace sdělit na telefonním čísle 724 380 500.

FOTO: archiv Jan Kebrdle

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24