QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sražený chodec v Plzni! Těžce zraněný motorkář u Nekvasov a u Klatov

09.06.2019 13:33     09.06.2019 16:38

Ani neděle se nevyhýbá nehodám. Velmi vážné zranění utrpěl motorkář při nehodě na jižním Plzeňsku a na Klatovsku. V Plzni byl těžce zraněn chodec. A další nehody přibyly během odpoledne.

foto QAP CZ

Na jižní Plzeňsko letěl v neděli 9. června vrtulník. Muž na motorce havaroval u obce Nekvasovy směrem na Kovčín. "Motorkáře, muže 60 let, transportujeme letecky do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín na urgentní příjem s vážným zraněním na řízené umělé plicní ventilaci," uvedl operátor záchranné služby.

Vážná nehoda se stala v neděli odpoledne také v Plzni. Na Slovanech na náměstí Milady Horákové srazilo auto chodce.

"Záchranná služba transportuje muže - cizince ročník narození 1982 se středně těžkým zraněním na urgentní příjem fakultní nemocnice na Lochotíně," uvedl operátor záchranky.

Ještě před tím se stala nehoda na Klatovsku, a to na silnici 27 ve směru z Klatov na Železnou Rudu u obce Březí. Motorkář vyletěl ze zatáčky. "Motorkáře, muž ročník narození 1962, transportujeme pozemní cestou do Klatovské nemocnice se středně závažným zraněním," uvedl operátor ze záchranné služby.

K další havárii motorkáře vyjížděli záchranáři před patnáctou hodinou odpoledne, a to znovu na Klatovsko. Na silnici 27 ve směru ze Železné Rudy na Klatovy u odbočky na Onen Svět havaroval motorkář ročník narození 1966. Muž utrpěl středně těžká zranění a skončil v nemocnici v Klatovech.

K nehodě došlo v neděli odpoledne na silnici 26 ve směru na Líně, u sjezdu na Vejprnice. Záchranná služba do nemocnice v Plzni převezla muže ročník narození 1969 s lehčím zraněním.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24