QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Srážka vlaku s autem na přejezdu v Chrástu zaměstnala složky IZS

10.10.2018 12:49     10.10.2018 13:51

Přímo na přejezdu v Chrástu u Plzně došlo ve středu ke střetu osobního auta a vlaku. K nehodě vyjížděly všechny složky IZS, silnice musela být uzavřená.

20160531_120937_resized

Ke střetu vlaku s osobním autem došlo v Chrástu v Dolanské ulici na nechvalně proslulém přejezdu. Silnice musela být úplně zavřená.

"U strojvedoucího i řidiče osobního auta byly provedeny dechové zkoušky s negativním výsledkem. Příčina a okolnosti střetu jsou předmětem dalšího šetření," řekla mluvčí policie Veronika Hokrová.

V lokálce cestovalo celkem pět lidí a strojvedoucí. "Řidic byl ve vozidle sám. S vozidlem tovární značky Fiat jel od ulici U Trati směr k ulici Dolanská. Při odbočování vlevo došlo na přejezdu ke střetu pravé přední části auta s vlakem," popsala průběh nehody policejní mluvčí.

Nehoda se naštěstí obešla bez vážných následků. Řidič osobního auta utrpěl jen lehké zranění. "Muž byl po vyšetření ponechán na místě," doplnil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

K nehodě došlo v místech, kde se na začátku letošního června odehrála tragická srážka vlaku s autem. Thedy řidič vozidla nehodu nepřežil, více se dočtete zde.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24