QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Srážku auta s cyklistou šetří stále policie. Shání svědky

07.12.2017 7:57

Srážku auta s cyklistou, ke které došlo na konci listopadu, šetří policie nakonec pro podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti. Kvůli vyšetřování shání svědky.

nehoda tylovka (7)

K nehodě došlo ve čtrvtek 30. listopadu v Sušici na jedné z křižovatek. Cyklista utrpěl zranění, k lékaři ale dorazil až další den. Policie nehodu stále vyšetřuje.

"V 16:50 jel řidič s vozidlem Citroën Saxo po ulici Tylova, kdy na křižovatce s ulicí Lerchova odbočoval vlevo a přehlédl jedoucího muže na jízdním kole, který přijížděl zleva po ulici Lerchova. Řidič s vozidlem cyklistovi nedal přednost, došlo ke střetu a muž spadl na vozovku," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie nakonec celou záležitost šetří kvůli podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Dopravní nehoda byla nahlášena dodatečně. Policie proto nyní shání všechny svědky, kteří by pomohli. "Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech prošetřují uvedenou dopravní nehodu a z důvodu řádného objasnění průběhu nehody a posouzení míry zavinění žádáme případné svědky události o poskytnutí informací," dodává policejní mluvčí.

Svědectví přijmou policisté přímo na dopravním inspektorátu v Klatovech. Volat mohou i na telefonní číslo 974 334 251 nebo 974 334 250. Informace přijmou policisté i na emailu kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24