QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Staňkov hostil další ročník Auto Moto Show. Nalákala davy lidí - FOTKY

22.09.2019 11:03

Auto Moto Show ve Staňkově opět nalákala zástupy návštěvníků. Bohatý program nabídl i ukázkové jízdy, kaskadérská vystoupení a další akce. Podívejte se na fotky!

2
2345678910111213141516

Letiště ve Staňkově po roce opět hostilo Auto Moto Show. V pořadí již 5. ročník akce nalákal znovu davy návštěvníků. Program byl hodně nabitý.

Den plný zábavy, který je vždy poskládán pro všechny generace, letos nabídl novinku v podobě velkého dopravního hřiště We love cycling a také fotbálek.

Na své si samozřejmě přišli milovníci aut. Svézt se mohli novými modely značek Škoda, Seat, Honda a Volkswagen. Do Staňkova organizátoři přivezli všechny nové modely. K vidění, prohlédnutí i svezení byly kromě dalších modelů i novinky Škoda Kamiq i Scala. Předvedly se i užitkové vozy Volskwagen. Přímo na letišti pak byla připravena Preadator trasa 4x4.

Show přinesla kaskadérská vystoupení i představení na slackline hned několikrát v průběhu odpoledne. Nechyběl ani hromadný seskok parašutistů nebo například autogramiáda plzeňských hokejistů. Z kádru indiánů dorazili Frodl, Mertl a Moravčík. Krom nich se návštěvníkům podepisovali i automobilový jezdec Petr Fulín a boxer Pejsar.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24