Stavba objezdu v Radobyčicích pokračuje! Uzavírka skončí v srpnu - FOTKY

20.06.2019 13:58

Výstavba nového kruhového objezdu v Radobyčicích, která přinesla uzavírku, pokračuje další fází. Uzavírka průjezdu na Útušice je plánovaná zhruba do poloviny srpna.

foto-qap-cz (1)
foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (16)

Stavba kruhového objezdu v plzeňských Radobyčicích postoupila do páté etapy. Od poloviny května to tak přineslo další uzavírku.

Ta se dotkla přímo průjezdu Radobyčicemi směrem na Útušice. Řidiči neprojedou ani směrem na Litice a přivaděč. Zároveň došlo na změny v obsluze veřejnou dopravou a stěhování zastávek autobusů. Kvůli složité situaci zejména v ranní dopravní špičce, kdy MHD využívají především děti k cestě do školy, dohlíží na provoz v lokalitě dopravní asistenti. Dohled by měl fungovat až do konce školního roku.

Uzavírka jako taková je oficiálně naplánovaná do 18. srpna. Samotné práce v lokalitě ale potrvají dalších několik měsíců. Řidiči už by nicméně oblastí měli projet.

Ke stavbě kruhového objezdu se přistoupilo kvůli zvýšení bezpečnosti. Nepřehledná křižovatka působila některým řidičů značné problémy.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24