Stavba tramvajové trati na Borská pole uzavře přivaděč na Klatovy

04.07.2019 9:56

Řidiči musí v Plzni v nadcházejících dnech počítat s dalším mimořádným dopravním opatřením. Tentokrát se týká přivaděče na Klatovy. Přinášíme podrobnosti!

20190604_060508

Stavba tramvajové trati na Borská pole v Plzni přináší další změny. Dobrou zprávou je, že stavba postupuje poměrně rychle. Nese to s sebou ale i omezení a dopravní opatření.

"Silnice číslo I/27 bude uzavřena mezi sjezdem do ulice Dobřanská a okružní křižovatkou ulice Sukova v termínu od 6. do 7. července. Důvodem je usazení mostu pro tramvajovou trať v rámci stavby ´Prodloužení TT na Borská pole´," potvrdila mluvčí policie Michaela Raindlová

Kvůli instalaci mostu dojde i na objížďku autobusů. Podrobnosti ke změnám u autobusových linek se dočtete zde. Stejně tak automobilová doprava bude svedená na objížďku. "Upozorňujeme řidiče, aby v době uzavírky využívali objízdnou trasu po ulici Dobřanská, Univerzitní, U Letiště a Folmavská," dodává policejní mluvčí.

Most, po kterém by už od poloviny prosince měly projíždět tramvaje v rámci nové trati, se začal instalovat v tomto týdnu. Více se dozvíte v článku zde.

Nadcházející uzavírka sjezdu bude nicméně naštěstí jen krátkodobá. Každopádně v Plzni na začátku prázdnin začala platit i další omezení. Uzavřel se Wilsonův most, úplná uzavírka začala platit na Rooseveltově mostě a k dalším omezením dojde také ve Skupově, Koperníkově a Dopravní ulici. Další informace najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24