Stavební práce v Křimické ulici jsou v plném proudu. Řidiči jezdí po objížďce – FOTKY

22.01.2020 10:57

Druhá etapa výstavby inženýrských sítí v Křimické ulici v Plzni odstartovala. Uzavřená je vozovka i chodníky. Kudy vede objízdná trasa?

5
51236789

Výstavba inženýrských sítí v Křimické ulici začala v těchto dnech a kompletně skončí nejpozději v červnu letošního roku. Aktuální etapa potrvá do poloviny května. Řidiči neprojedou v úseku mezi křižovatkami ulic Jakuba Škardy a Na Okraji – Malesická a Touškovská. Úplná uzavírka platí také v úseku mezi křižovatkami ulic Malesická a Touškovská a dále Sulislavska, kde vzniklo dočasné parkoviště.

"Přes ulici Křimickou, mezi oběma uzavírkami, bude zachován průjezd v minimální šířce šest metrů pro obousměrný provoz vozidel,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Řidiči budou po celou dobu stavebních prací jezdit ulicí Na Okraji.

"Dochází také k částečné a úplné uzavírce obou chodníků v úseku mezi křižovatkami ulic Na Okraji – Touškovská. Vždy bude úplně uzavřen jen jeden chodník,“ dodává Veronika Hokrová.

S uzavírkou musí řidiči počítat i v ulici Jakuba Škardy v úseku mezi křižovatkami Křimické a Tiché ulice.

"Policisté žádají řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti na objízdné trase a respektovali daná dopravní značení přechodného charakteru,“ uzavírá mluvčí.

Více o stavebních úpravách v Křimické ulici jsme psali zde.

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24