QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strážníci v Plzni jsou v pohotovosti! Lochotín ovládnou velké akce

19.06.2019 10:43

Městská policie v Plzni je v pohotovosti. Na Lochotíně se chystají v příštích dnech hned dvě velké akce. Obě ohlídají hlídky městské policie. S větším dohledem musí počítat i řidiči.

IMG_1563

První plzeňský obvod se v příštích dnech stane dějištěm hned dvou velkých akcí. Už ve čtvrtek se chystá na amfiteátru koncert kapley Lucie. Očekávají se tisícové davy. Následovat bude u Boleváku dvoudenní festival. Kvůli oběma akcím městská policie posiluje hlídky.

"Městská policie se bude podílet na zajištění veřejného pořádku bezpečnosti návštěvníků akce v místě konání. Cílem bude také zároveň působit preventivně proti krádežím a vykrádání vozidel," říká m luvčí městské policie Jana Pužmanová.

Velký pozor by si měli dávat zejména řidiči, kteří míří do lokalit autem. Strážníci se zaměří také na dopravu. "Městská policie vyzývá všechny motoristy, kteří se vydají na akci autem, aby bez výhrad respektovali dopravní značení, pokyny strážníků a policistů, parkovali jen na místech k tomu určených, nenechávali svá vozidla odstavená na lesních cestách, v zatáčkách, různých zákazech a udržovali průjezd pro vozidla složek IZS," pokračuje mluvčí strážníků.

Na pořádek a bezpečnost dohlédne zvýšený počet strážníků.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24