Střelba ve Vochově! Muž zemřel v nemocnici, žena je zraněná

30.04.2022 7:25     30.04.2022 12:05

V pátek ve večerních hodinách vyjížděli policisté do Vochova nedaleko Plzně. Došlo tady ke střelbě, dva lidé byli v kritickém stavu převezeni do nemocnice.

pcr

Muž chtěl zřejmě zastřelit svoji partnerku, oba skončili vážně zranění v nemocnici. Muž ale v nemocnici na následky zranění ráno zemřel.

"Došlo k trestnému činu násilného charakteru, při kterém byly zraněny dvě osoby, z nichž jedna je podezřelá z tohoto trestného činu. Obě zraněné osoby byly v péči záchranářů z místa transportovány do nemocnice. Při násilném činu byla použita střelná zbraň, kterou jsme zajistili k další expertize," potvrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Vyšetřování je zatím na začátku. "Vše prozatím nasvědčuje tomu, že se jednalo o předchozí neschody v domácím prostředí," říká tisková mluvčí s tím, že další informace v tuto chvíli není možné poskytnout.

Aktualizace: "Krajští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestneho činu vraždy ve stádiu pokusu a dalšími okolnostmi se nadále intenzivně zabývají," uvedla policejní mluvčí.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24