Střet 3 vozidel uzavřel hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary - FOTKY

06.11.2020 14:52

Všechny záchranné složky zasahovaly u dopravní nehody u Hunčické křižovatky mezi obcemi Úněšov a Plzeň. Podle dechových zkoušek nebyl alkohol viníkem této srážky.

Všeruby4
VšerubyVšeruby1Všeruby2Všeruby3Všeruby4

U Všerub se srazily tři osobní automobily. K dopravní nehodě došlo chvíli po 13 hodině na silnici 1/20 u Hunčické křižovatky mezi obcemi Úněšov a Plzeň. "Dle prvotních informací vozidlo tovární značky Audi řídila řidička, ročník 1992, zastavila za před ní stojícím vozidlem ve směru na Plzeň. Vozidlo tovární značky Škoda Octavia, řidič ročník 1982 jel za vozidlem Audi, avšak vůz nedobrzdil, strhl řízení doleva, kde se střetl s vozidlem tovární značky Mercedes, které řídila řidička, ročník 1954, která jela v protisměru, tedy ve směru na Úněšov," popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková a doplnila, že alkohol byl na místě vyloučen dechovými zkouškami.

Do nemocnice odvezla sanitka dvě zraněné osoby. "ZZS z místa DN transportuje muže r. 1982 a ženu r. 1954 na urgentní příjem FN Plzeň při vědomí s lehkými zraněními," dodala mluvčí záchranky Andrea Divišová.

Silnice byla po dobu vyprošťovacích a záchranných prací uzavřena.

Foto: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24