QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střet dvou aut u Líní, jedna žena těžce zraněna

20.07.2019 17:56

Velmi vážná nehoda se stala v sobotu pozdě odpoledne u Líní směrem na Sulkov. Hlavní tah z Plzně do Domažlic musel být po dobu vyprošťování a vyšetřování uzavřen.

4

Série vážných sobotních nehod bohužel pokračuje. Dvě vozidla se střetla u Líní na hlavním tahu I/26 z Plzně do Domažlic. Provoz na hlavním tahu byl nejdříve zcela přerušen, poté řízen policisty kyvadlově.

"Alkohol u obou řidiček vyloučen na místě. Policisté řeší střet osobního automobilu Renault Kadjar řidičky r. 1983, která utrplěa zranění, s osobním autem Škoda Octavia řidičky r. 1984 a spolujedouciho muže r. 1970, který také utrpěl zranění. Oba zranění v péči záchranářů byli odvezeni z místa do nemocnice. Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření," uvedla k nehodě mluvčí policie Veronika Hokrová.

Podle Andrey Divišové ze záchranky je zranění řidičky vážné. "Z místa nehody transportujeme ženu r. 1983 při vědomí, se středně těžkým zraněním do FN Plzeň na urgentní příjem. Dále RZP odvážela do FN Plzeň muže r. 1970 s lehkým zraněním."

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24