QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střet kamionu a dvou aut u Staňkova! Zasahovat musel i vrtulník - FOTKY

25.10.2018 9:40     25.10.2018 9:51

K vážné nehodě došlo ve čtvrtek ráno na hlavním tahu mezi Staňkovem a Horšovským Týnem. Při střetu kamionu a dvou aut došlo ke zranění dvou osob. Podívejte se na fotky z místa!

3
3214

Vážná nehoda zkomplikovala ve čtvrtek ráno provoz na hlavním tahu I/26 na Domažlicku. U Staňkova došlo ke srážce kamionu a dvou osobních aut. Pohotovost měly okamžitě všechny složky integrovaného záchranného systému. Do akce musel být povolán i vrtulník letecké záchranky.

"Mezi Vránovem a Staňkovem došlo po půl osmé ráno k čelnímu střetu kamionu a dvou osobních automobilů. Na místě došlo ke zranění řidičky jednoho osobního vozu, tato byla předána letecké záchranné služba. Druhou zraněnou osobu si převzala zdravotnická záchranná služba," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar. Hasiči mimo jiné museli mimo jiné odstraňovat také únik provozních kapalin.

"Žena, ročník 1987, byla po ošetření převezena letecky na Emergency FN Plzeň a muž, ročník 1994, byl převezen na úrazovou ambulanci FN Plzeň na Lochotíně," doplnil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Přesné příčiny nehody jsou nadále v šetření dopravních policistů. "V obci Vránov odbočoval řidič na křižovatce a za ním zastavil řidič s dalším vozidlem. Jednatřicetiletá řidička z Domažlicka s vozidlem Ford Focus přijížděla ve směru od Křenov ke křižovatce a strhla řízení doleva, kde se v protisměru čelně střetla s jedoucím nákladním vozidlem, se kterým jel řidič ve směru na Staňkov," popisuje průběh nehody mluvčí policie Dana Ladmanová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24