QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střet tří vozidel na Domažlicku. Škoda byla vyčíslena na 350 tisíc korun

31.12.2021 13:39

Řidič při průjezdu ostrou zatáčkou dostal s vozidlem smyk. Přejel do protisměru, kde se střetl s jiným vozidlem a jeho vůz byl pak odražen na další. Ke zranění žádněho z řidičů nedošlo.

Střet tří vozidel na Domažlicku_foto PČR
Střet tří vozidel na Domažlicku_foto PČRStřet tří vozidel na Domažlicku_foto PČR_2Střet tří vozidel na Domažlicku_foto PČR_4

K dopravní nehodě mezi obcemi Domažlice a Kdyně došlo dne 30. prosince po jedné hodině odpoledne.

„Šestapadesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia jedoucí ve směru od obce Kdyně na obec Domažlice dostal na mokré vozovce smyk při průjezdu ostré zatáčky u Smolovského rybníka. V důsledku smyku přejel částečně do protisměrného jízdního pruhu, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Superb osmadvacetiletého řidiče. Po střetu bylo osobní vozidlo Škoda Fabia odraženo na osobní vozidlo Škoda Rapid sedmačtyřicetiletého řidiče jedoucího ve směru jízdy na obec Kdyni za vozidlem Škoda Superb,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Na osobním vozidle Škoda Fabia byla škoda vyčíslena na 50 tisíc korun, na osobním vozidle Škoda Superb na 250 tisíc korun a na osobním vozidle Škoda Rapid vznikla škoda 50 tisíc korun.

Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24