Šumavský Špičák přijímá přihlášky do víkendových celodenních kurzů

28.12.2021 8:57

Celodenní lyžařské nebo snowboardové kurzy na Špičáku začínají v polovině ledna. Kurzy jsou vhodné pro děti od 6 let, mladší děti můžete hlásit do dětské lyžařské školy.

lyžařská škola

Kurzy probíhají ve Ski&Bike Špičák, pod vedením kvalifikovaných instruktorů. Lyžařský areál nabízí jedinečné zázemí a pestré profily sjezdových tratí pro všechny výkonnostní úrovně žáků.

Celodenní kurzy jsou vhodné pro děti starší 6 let, které již zahájily povinnou školní docházku. Jsou určené pro úplné začátečníky i pokročilé. Výuka lyžování nebo snowboardingu probíhá ve skupinách po maximálně 8 žácích.

Pro menší děti ve věku 4-5 let je pak určena dětská lyžařská školka v délce 2 hodiny, tato výuka je pro úplné začátečníky. Děti se učí v maximálně 4členné skupině.

"Zábavnou formou učíme první krůčky na lyžích v dětském lyžařském hřišti, kde kromě pojízdného pásu dětem pomáhají zábavné figurky a jiné pomůcky. Pokročilejší žáci využívají všechny sjezdovky a vleky, měřený slalom, fun liny nebo funpark. Ke kurzu nabízíme doplňkové služby jako je úrazové pojištění, obědy, zvýhodněné jízdné nebo zapůjčení vybavení," informuje vedení areálu.

Informace včetně termínu najdete zde.

 

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24