QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

SVALMÁNIE přilákala do Lhoty stovky návštěvníků, zájem byl obrovský - FOTKY

01.07.2021 19:09

První ročník sportovně kulturní akce Svalmánie byl úspěšně ukončen. Tři dny si mohli děti i dospěláci vyzkoušet aktivity, které budou od podzimu probíhat ve Lhotě.

10
2143657891110121413151716

Svalmánie probíhala po tři dny, od pondělí 28. června do středy 30. června. Všem zájemcům představila jednotlivé sporty, které od podzimu chystá nabídnout Spolek Volnočasových Aktivit Lhota v nové hale ve Lhotě. "Děkuju, že přišli lidé v hojné účasti a doufám, že se tato akce stane každoroční součástí kulturního programu ve Lhotě," uvedl Jan Šlehofer, předseda spolku SVAL.

Návštěvnost pořadatele mile překvapila, někteří zájemci dokonce akci navštívili každý den. "Středa byla nejvytíženější, nabízela také nejširší nabídku kurzů. Lidé si schválili, že nebudou muset jezdit na kroužky do Plzně, ale budou je mít blíž k domovu," dodal místopředseda spolku Jan Matas.

Největší zájem byl o kroužek tancování a všestranný sportovní trénink Svalík. "Kurz tancování jsme směřovali pro děti starší šesti let, jak se ale ukázalo, velký zájem byl i u mladších holčiček, proto v současné chvíli řešíme, jak vyhovět všem," doplnil Jan Matas s tím, že se během akce už zájemci do kurzů přihlašovali.

Podívejte se, jak si návštěvníci užívali nabízené aktivity a neváhali si je vyzkoušet.

Foto: Qap.cz

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24