QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Techmania se opět otevírá návštěvníkům

03.06.2021 13:20

Z důvodu covid pandemie byla Techmania několik měsíců uzavřena. Páté otevření v historii Techmanie nazval tým jako „TECHMANIA DEMO 5“.

Nová rozšířená Techmania Science Center.

„Své oblíbené science center si zatím návštěvníci budou moci užít pouze o víkendech. S tím, že zároveň dochází k úpravě ceny vstupného, po celou dobu omezeného provozu. I tak se ale mohou všichni těšit na skvělý program, který jim Techmania nabídne, i když zatím pouze v hlavní budově science centra. Opět se spustí oblíbené tematické expozice, ožije hlediště pro populární vědecké show a v návštěvnickém prostoru se rozehrají baskingy. Budova science centra tedy poběží z pohledu programu tak, jako v době předcovidové. Osobně věřím, že naše návštěvníky stejně tak jako celý tým spojí radost z toho, že se opět po několika měsících budeme moci všichni v Techmanii potkat a užít si skvělý den plný zábavy,“ říká Kateřina Chábová, manažerka Techmania Science Center.

I nadále se bude Techmania řídit veškerými hygienickými nařízeními vlády. Po celou dobu DEMO provozu budou zajištěny všechny potřebná hygienická opatření.

Do vnitřního prostoru budovy bude povolen vstup pouze s nasazeným respirátorem a budou dodržovány 2 m rozestupy. Po celé expozici jsou umístěny dávkovače s dezinfekcí. Ve vstupní zóně je umístěna termokamera, která snímá tělesnou teplotu.

Restaurace je zatím zavřená, k dispozici budou výdejní automaty s nápoji a malým občerstvením.

"Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme zakoupení vstupenek online na našem e-shopu. Vstupenky je možné zakoupit i na recepci Techmanie, ale je nutné počítat s rizikem naplněné kapacity. Pro návštěvníky upravila Techmania cenu vstupného tak, aby byl zohledněn omezený provoz. Tento ceník je prozatím platný do konce června 2021," dodává Kateřina Chábová.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24