Technopárty v Janovicích je v plném proudu, přijelo cca 1200 účastníků

07.08.2021 14:50

Podle policie se technopárty v Janovicích nad Úhlavou účastní cca 1200 lidí. Policisté jsou v pohotovosti, na místě budou až do skončení akce.

technopartyjanovice

"Policisté dohlíží od včerejšího odpoledne nad hudební produkcí v okolí Janovic nad Úhlavou, které se účastní cca 1200 osob. Do současné doby jsme nezaznamenali narušení veřejného pořádku, řešili jsme protiprávní jednání na úseku drogové problematiky," uvádí Policie ČR na svém oficiálním twitterovém účtu.

Technopárty se v Janovicích nad Úhlavou na Klatovsku koná od pátku 6. srpna, a to v bývalém vojenském prostoru pod hradem Klenová. "Akci organizátor připravil na soukromém pozemku se souhlasem vlastníka a konání bylo oznámeno místnímu městskému úřadu," uvádí mluvčí policie Dana Ladmanová.

Kvůi technopárty jsou policisté v pohotovosti až do neděle. "Po celou dobu akce policisté místo monitorují i dohlíží na dodržování pravidel silničního provozu. Zástupci policie jsou ve styku s dotčenými subjekty včetně samosprávy. Současně upozorňujeme řidiče motorových vozidel i chodce, aby dbali pokynů policistů," upřesňuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24