QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teploty budou stoupat až na třicet stupňů, přinést mohou i bouřky

18.07.2019 7:01

Víkend by měl přinést opět teploty až okolo třicítky. Počítat musíme i s bouřkami. V příštím týdnu si ale podle všeho užijeme kromě letních teplot i slunečnou oblohu.

Nebe QAp foto

Ve čtvrtek nás čeká převážně polojasno. Přes den by se mohly jen ojediněle objevit přeháňky. teploty vystoupí odpoledne mezi 23 až 27 stupňů.

V pátek nás čeká zpočátku oblačno až polojasno, přechodně ale bude až zataženo a místy bude pršet. Během odpoledne by se mohly vyskytnout i bouřky. Večer bude srážek i oblačnosti ubývat. V noci naměříme 15 až 11 stupňů, přes den 24 až 28.

Sobota bude ve znamení polojasné oblohy, při přechodně zvětšené oblačnosti bychom měli sem tam i s přeháňkami. Později odpoledne a večer bude mraků přibývat a opět by se mohly vyskytnout bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 16 až 12 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 27 až 31.

V neděli bude oblačno až zataženo, místy se objeví déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Postupně by ale mělo být mraků i srážek méně. V noci klesnou teploty mezi 18 až 14 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 26 až 30.

Pondělí přinese polojasnou až oblačnou oblohu a v průběhu dne by mělo být až skoro jasno. Noční teploty spadnou mezi 16 až 12 stupňů, denní se dostanou mezi 26 až 30.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty 17 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty 28 až 33 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24