QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Termální lázně Johannesbad v Bad Füssingu v plném provozu bez omezení!

14.09.2021 10:00

Zažijte na vlastní kůži léčivou moc termálních pramenů v lázních Johannesbad! Otevřeno je denně od 8 do 18 hod, nevyžaduje se očkování ani test.

Airbubbles
TOP-Wellenbad-heller 2 MBJohannesbad-Therme-neue-LiegeflaecheHyperthermal-Bad-2-TOP bis 39 Grad CelsiusJohannesbad_Wellenbad-1-RGB-3 MB_DSC8029_DSC8031AirbubblesBad-Fuessinger-Schwitzstube-ohne-PersonenJohannesbad-Therme-Luftansicht-RGB 2 MBJohannesbad-Therme-AIR RGB 2 MBKönigshof Terrasse Abend 15Bad-Fuessinger-Schwitzstube-ohne-Personen

S končícím létem a klesajícími teplotami přestává být koupání venku lákavé. Využijte k celodenní relaxaci prohřátou vodu z přírodních sirných pramenů. Ponořte se do některého z šesti venkovních bazénů, nebo v kryté části do XXL bazénu s vlnobitím, nebo do hypertermální lázně. Možností je tady bezpočet.

Plavecký bazén o délce 30 metrů a teplotě vody 27–30 °C nabízí ideální předpoklady pro plavání. 

Proudící kanál patří se svou délkou více než 100 metrů k nejdelším proudícím kanálům na světě. Tuto top atrakci najdete v masážním bazénu s proudem, jehož vodní plocha přesahuje 1000 m².

V tomto mimořádně rozsáhlém bazénu jsou navíc rozmístěna vodní lehátka s masáží zad, podlahové a celotělové masážní trysky a také jedinečné trysky pro masáž reflexních zón.

Teplota vody v masážním bazénu s proudem (s proudícím kanálem): 33 -35 °C.

K odpočinku lákají nejen zelené plochy s lehátky ve venkovním areálu, ale také nové velkoryse vybavené klidové zóny ve vnitřních prostorách. Dopřejte svému tělu relaxaci a vydejte se na výlet!

Do Bad Füssingu dojedete za necelé tři hodiny autem z Plzně. Zvládne se to pohodlně i za jeden den.

Více informací na: https://www.johannesbad-therme.de/cz/

foto: Arberland Regio

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24