QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tipy na víkend! Kam vyrazit za zábavou v Plzni a Plzeňském kraji

24.06.2021 14:00

Víkend se blíží, jsou tady naše pravidelné tipy za zábavou v Plzni a Plzeňském kraji. Vyrazit můžete na akci do zoo, na zábavný den na hrad Kašperk nebo na slavnosti vína. Hraje se také divadlo, konají se poutě...

IMG_9764

Tipy na víkend 26. - 27. června.

Hrad Kašperk - oživené nádvoří pro děti
Den plný zábavy nejen pro malé návštěvníky probíhá na Kašperku po celý víkend. Připravena je lukostřelba, rýžování zlata, středověké scriptorium, vrhcáby, souboje a další zábavné aktivity na hradním nádvoří. V sobotu se můžete těšit na koncert hudební skupiny NABOSO.

V Plzni se koná Divadelní léto pod plzeňským nebem. V sobotu 26. června se bude poprvé hrát Romeo a Julie. Více jsme psali zde.

Plzeňské farmářské trhy se konají v sobotu 26. června od 8 do 12 hodin.

V sobotu 26. června proběhne v plzeňské zoo akce s názvem Adie školo, hurá na prázdniny. Zahrada připravila celodenní soutěžně-zábavný program pro děti o sladké a chladivé odměny. Více zde.

Muzikálové a operetní odpoledne se bude konat v zámeckém parku v Křimicích v sobotu od 14:00 hodin, křimickém zámeckém parku zaznějí nejkrásnější muzikálové a operetní melodie v podání sólistů plzeňského divadla J.K. Tyla. V Křimicích probíhá také letní kino. 

V Janovicích nad Úhlavou probíhá o víkendu pouť. V sobotu vystoupí od 19. hodin Lucie revival, v neděli od 17 hodin Brutus a od 18 hodin Děda Mládek Illegal Band.

Pouť se bude konat od pátku do neděle také v Holýšově. Město připravilo pouťové slavnosti se zajímavým programem, vystoupí řada kapel - Argema, David Kraus s kapelou, O5 a Radeček, Laura a její Tygři, Pavel Calta, Býra Basiková.

V letním kině ve Stodě si přijdou na své milovníci vína. V sobotu se zde koná Stodské vínování s hudebním doprovodným programem.

Letní jarmark se bude konat v sobotu od 9 hodin na náměstí v Horažďovicích (velký řemeslný jarmark, občerstvení, hudba).

Na náměstí Míru v Klatovech proběhnou o víkendu Slavnosti vína - prodejní trhy s prezentací moravských vín. V sobotu od 19 hodin vystoupí Marta Jandová.

Otevřený Andělíček v Sušici - pro veřejnost otevřeno v kapli Anděla Strážce v Sušici, každou neděli od 14:00 do 16:00 hodin do konce září 2021.

V rámci Letního barokního festivalu můžete proběhne Barokní veselice na zámku Čečovice. Barokní odpoledne na nádvoří postupně rekonstruovaného zámku spolu s tanečnicemi, trhovci a šermíři začne v poledne.

12. ročník Plzeňského Autosalónu se bude konat o víkendu u OC Olympia Plzeň. Na návštěvníky čeká více než stovka 100 nových aut, skútrů, motocyklů i čtyřkolek a užitkových vozů, adrenalinové a testovací jízdy, ekologická auta. Více zde.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24