QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tipy na víkend. Kde se bavit, kam vyrazit?

18.06.2021 17:12

Víkend má být tropický s teplotami 32 stupňů Celsia. Kam vyrazit za zábavou, kam k vodě a kde se pobavit? Přinášíme vám tipy na víkend 19. - 20. června.

Basinfirefest 2012 (1)

Vláčkem Šumaváčkem na Černé jezero... Na jedno z nejnavštěvovanějších a nejlépe přístupných šumavských ledovcových jezer se můžete vydat i turistickým vláčkem. Vláček jezdí od úterý do neděle. Více zde.

Začíná Letní barokní festival. V sobotu můžete vyrazit na slavnost do Mariánské Týnice. Více jsme psali zde.

V sobotu můžete vyrazit na parádní dřevorubeckou podívanou. Timbersport Czech Cup 2021 proběhne v sobotu 19. června od 13 hodin v Plzni u Papírny. Vstup je zdarma. Více zde.

V sobotu můžete vyrazit do divadla v Plzni. DJKT hraje na malé scéně představení Křemílek a Vochomůrka, ve Velkém divadle Nabucco a na Nové scéně muzikál Něco shnilého. 

V neděli 20. června se chystá první díl letošní letní série DEPO Street Food Market - summer edition. Těšit se můžete na šťavnaté burgery, řemeslná piva i vymazlené dezerty!

Navštívit můžete plzeňskou Techmanii, otevřeno je o víkendu od 10 do 18 hodin. Plzeňská zoo má otevřeno od 8 do 19 hodin.

Pokud se chcete zchladit u vody, můžete zavítat nejen na Bolevecké rybníky v Plzni, ale například i na koupaliště v Rokycanech. Po celý víkend je od 11 do 18 hodin otevřen venkovní areál plaveckého bazénu v Plzni na Slovanech.

Zchladit se ale můžete i při prohlídkách pivovaru Plzeňský Prazdroj – Život ve sklepích. Poznáte příběh jedinečného piva, projdete se autentickými místy pivovaru, poznáte, z jakých surovin se slavný ležák vyrábí. Termíny speciálních prohlídek Plzeňského Prazdroje „Život ve sklepích“ probíhají 19. - 20. června.

Hrad Kašperk - Kladivo na pýchu, rocková opera ve zdech středověkého hradu v sobotu 19. června od 21:30.

Komentované prohlídky expozice Příběhy dvoutaktů v Muzeu Lobzy na Rolnickém náměstí proběhnou v sobotu 19. června od 16:30.

Koncert Visací zámek: Anarchie a total chaos Tour - sobota 19. června, koupaliště Dolany

ilustrační foto

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24