QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

To budou Velikonoce! Jaro se v příštích dnech předvede v plné síle

18.04.2019 7:01

Podle nové týdenní předpovědi do 25. dubna si v dalších dnech užijeme jara skutečně plnými doušky. Těšit se můžeme na prosluněné dny a velmi příjemné teploty.

foto-qap-cz (15)

Vypadá to, že nás letos čekají skutečně vymazlené Velikonoce. Alespoň pokud jde o počasí. Další dny totiž podle nové týdenní předpovědi přinesou slunečnou oblohu a teploty okolo 20 stupňů.

"Počasí u nás bude nadále ovlivňovat tlaková výše se středem nad Skandinávií, která ke konci období bude slábnout. V příštím týdnu se nad západní Evropou bude prohlubovat brázda nízkého tlaku vzduchu a po její přední straně bude proudit od jihu do střední Evropy teplý vzduch," informoval Český hydrometeorologický ústav.

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno a odpolední teploty se dostanou mezi 16 až 20 stupňů. V luxusním stylu bude počasí pokračovat i v dalších dnech. Od pátku až do pondělí bude obloha jasná nebo polojasná. K tomu se budou odpolední teploty pohybovat mezi 18 až 22 stupni.

Noci ale budou chladné. Meteorologové očekávají teploty mezi 5 až 1 stupněm a objevit se mohou i přízemní mrazíky. 

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Skoro jasno až polojasno, přechodně až oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 9 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 23 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24