QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragédie v Těšínské ulici! Matka svým zraněním podlehla

19.02.2020 9:24     20.02.2020 11:00

Z okna v pátém patře panelového domu na Doubravce vypadla desetiletá dívenka, dolů pak skočila i její matka. Okolnosti případu vyšetřuje policie.

DSC05016

Záchranáři a policisté vyjeli ve středu 19. února ráno do Těšínské ulici v Plzni na Doubravce.  Došlo zde k pádu dítěte a ženy z okna v pátém patře.

"Dítě bylo s těžkým zraněním transportováno na emergency fakultní nemocnice v Plzni. Také žena byla s těžkým zraněním hlavy ve vážném stavu transportována na emergency do fakultní nemocnice,“ sdělila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Mária Svobodová.

Ve čtvrtek 20. února policejní mluvčí Ivana Jelínková uvedla bez dalších podrobností, že žena svým zraněním podlehla. Dívenka zůstává v péči lékařů fakultní nemocnice v Plzni. "Je ve stabilizovaném stavu, mimo ohrožení života,“ sdělila mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

Podle svědků nejprve vypadlo z okna dítě, kterému poskytovali první pomoc přivolaní záchranáři. Žena stála v té době na parapetu. Se záchranářem, který se dostal na balkon na chodbě panelového domu, nekomunikovala a poté skočila dolů. Podle obyvatel domu se jednalo o bezproblémovou rodinu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24