QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická dopravní nehoda u Boru! Motorkář svým zraněním podlehl

04.08.2022 14:07     04.08.2022 17:57

Ve čtvrtek 4. srpna odpoledne se stala tragická dopravní nehoda na Tachovsku. Na křižovatce Nová Hospoda u Boru se střetla motorka s osobním vozidlem.

motorka Bor_HZSPK

„Ve čtvrtek 4. srpna v 13:14 hlášena dopravní nehoda na Tachovsku. Na křižovatce Nová Hospoda u Boru se střetla motorka s osobním vozidlem. Motorkář je v péči záchranné služby,“ informuje o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Na místě aktuálně zasahují všechny složky IZS. "U obce Nová Hospoda k vážné dopravní nehodě osobního vozidla a motocyklu. Přesná příčina a okolnosti nehody jsou předmětem šetření. Komunikace je částečně průjezdná," dodala Iva Vršecká, mluvčí policie.

AKTUALIZACE:

Řidič motocyklu bohužel svým zraněním podlehl. “Při této tragické nehodě řidič motocyklu utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl," uvedla mluvčí policie. "Na místě zasahovaly pozemní posádky z Tachova a Lzs-Líně. Po 30 minutách trvající kardiopulmonální resuscitaci se nepovedlo obnovit životní funkce zraněného, mladý muž na místě svým zraněním podleh. Lékař konstatoval úmrtí," doplnila informace mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

"Alkohol byl u řidičky osobního vozidla na místě dopravní nehody vyloučen dechovou zkouškou. Řidička ani spolujezdec nebyli při nehodě zraněni,” uvedla Iva Vršecká, mluvčí policie.

Místo po celou dobu šetření nehody regulovali dopravní policisté, v tuto chvíli je již zcela průjezdné. Tachovští kriminalisté se nehodou dále zabývají.

 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24