QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda motorkáře u Ejpovic! Bouralo se i na dalších místech

16.09.2018 10:52     16.09.2018 14:26

Na několika místech regionu zkomplikovaly provoz nehody. U nehody motorkáře na Tachovsku zasahovala i záchranka. Na Rokycansku pak bohužel jiný motorkář zemřel.

13.7.2016 (PM ) DN moto Plzeň, Podnikatelská

Provoz v regionu od nedělního dopoledne zkomplikovalo několik nehod. Na Tachovsku musela vyjíždět i záchranka kvůli nehodě motorkáře. Ten zůstal po nehodě několik hodin bez pomoci. Na Rokycansku došlo dokonce k tragické nehodě.

K nehodě motorkáře v Černošíně vyjížděla záchranka už dopoledne. "Muž, ročník 1974, utrpěl vážný úraz dolní končetiny. Na místě byl nalezen podchlazený po několika hodinách. Po ošetření byl převezen do Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

O několik hodin později musely složky IZS zamířít také na Rokycansku k nehodě nedaleko Ejpovic, kde došlo ke střetu auta s motorkáře. "Bohužel řidič motocyklu utrpěl zranění neslučitelná se životem," potvrdil mluvčí krajských záchranářů. Silnice mezi Ejpovicemi a Rokycany musela být uzavřená. Okolnosti tragické nehody dál šetří policie.

Bouralo se ale i na dalších místech regionu. Zasahovat musely složky IZS také u Mladého Smolivce na jižním Plzeňsku kvůli nehodě dvou aut. Bouralo se také na hlavním tahu I/27 u Vysoké Libyně na severním Plzeňsku a provoz zkomplikovala nehoda také v Plzni v Pražské ulici. V tomto případě šlo o střet auta a tramvaje.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24