QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda na Domažlicku. Po střetu s kamionem zemřel 23letý motorkář

26.08.2021 17:49     26.08.2021 20:32

Kolem páté hodiny odpoledne došlo k tragické nehodě na Domažlicku. Na silnici vedoucí z Domažlic do Kdyně se střetl kamion s motorkou. Mladý motorkář zemřel na místě.

foto QAP CZ

Kamion se střetl s motorkou na silnici 22 u odbočky na Nový Dvůr před obcí Kout na Šumavě.

Na místo nehody okamžitě vyjely všechny složky IZS. Motorkáři už zachránáři nemohli pomoci, muž na místě podlehl zranění. Silnice byla v místě nehody zcela uzavřena.

"Domažličtí policisté jsou na místě dopravní nehody, kde po střetu došlo ke zranění motocyklisty, kterému na místě podlehl. Komunikace je v tuto chvíli uzavřena, policisté vozidla odklání po objizdných trasách," uvedla prvotní informace mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Silnice byla zprůjezděna kolem 20. hodiny.

Jak k nehodě došlo popisuje mluvčí policie Dagmar Jiroušková. "Z dosavadního šetření vyplývá, že po silnici ve směru od Domažlic jel 50letý řidič nákladní soupravy, který na křižovatce odbočoval vlevo a při tom přehlédl protijedoucího 23letého motocyklistu na motocyklu zn. Honda, kterému nedal přednost v jízdě. Po střetu motocyklista utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Alkohol u řidice nákladní soupravy policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. V případě motocyklisty je nařízena soudní pitva. Nehodou se nyní zabývá SKPV Domažlice."
 

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24