Tragická nehoda na hlavním tahu I/27 u Borov uzavřela silnici - FOTKY

10.01.2018 14:45     10.01.2018 14:55

Na hlavním tahu z Plzně na Klatovy I/27 došlo po 11. hodině k tragické dopravní nehodě dvou osobních aut a kamionu. Silnice byla uzavřena, jeden z řidičů zemřel při transportu do nemocnice. 

NEHODA U BOROV FOTO ZZSPK (3)
NEHODA U BOROV FOTO ZZSPK (2)NEHODA U BOROV FOTO ZZSPK (1)NEHODA U BOROV FOTO ZZSPK (3)

Při nehodě se zranili celkem 3 lidé, jeden muž ale bohužel zemřel při transportu.

"Přes veškerou snahu záchranářů muž svým zraněním při transportu podlehl," uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Další dva lidé nejsou v přímém ohrožení života.  „Muž, ročník 1985, transportujeme ho na chirurgickou ambulanci FN Plzeň Lochotín, pacient není v přímém ohrožení života. A dále žena, ročník narození 1953, tu transportujeme do Klatovské nemocnice na chirurgickou ambulanci, žena není v přímém ohrožení života,“ uvedla Ivana Vodehnalová ze záchranné služby.

"Devětašedesátiletý muž z Klatov s vozidlem tovární značky Hyundai i20 jel po komunikaci I. třídy číslo 27 ve směru od obce Lužany na Borovy. Na přímém úseku komunikace, z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde došlo ke srážce s projíždějícím nákladním vozidlem značky Man. Dále došlo k nárazu vozidla značky Hyundai i30, se kterým jela řidička za ním," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Řidič z vozidla Hyundai zemřel při transportu do nemocnice. Řidička z druhého vozidla a řidič z nákladního vozidla byli převezeni do nemocnice.

"Příčinu dopravní nehody policie dále šetří. Komunikace byla uzavřena dvě a půl hodiny a policisté stanovili objízdnou trasu v obou směrech," uvedla dále policejní mluvčí.

foto: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24