QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda na Klatovsku! Jedna žena zemřela. Další nehoda u Mirošova

04.08.2019 20:58     04.08.2019 21:12

V neděli večer došlo k tragické nehodě na Klatovsku. Při střetu dvou osobních vozidel zemřela žena, další tři lidé se zranili. Další nehoda je hlášená nedaleko obce Mirošov na Rokycansku.

FOTO_Pavel Němeček

Dopravní nehoda se stala v neděli večer na Klatovsku, nedaleko obce Novákovice na silnici 191 u Janovic nad Úhlavou. Na místo vyrazily všechny složky IZS. Policie v místě odkláněla dopravu.

Záchranná služba transportovala do nemocnice několik zraněných, jedna žena přes veškerou snahu záchranářů zemřela.

"ZZS transportuje muže ročník 1960 a ženu ročník 1962 se středně těžkým zraněním do klatovské nemocnice. 25letého muže s těžkým zraněním letecky do fakultní nemocnice v Plzni. Žena ročník narození 1992 utrpěla zranění neslučitelná se životem," uvedl operátor záchranné služby.

Další nehoda je v neděli večer hlášena z Rokycanska, za obcí Mirošov ve směru na Kornatice se srazila dvě osobní vozidla. Ve vozidlech cestovalo celkem 5 osob. Zasahuje záchranná služba, na místě je policie a hasiči.

"Z místa nehody transportujeme dva chlapce mladší 15 let s lehkým zraněním do nemocnice v Rokycanech," uvádí Mária Svobodová, tisková mluvčí záchranné služby.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24