QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda na Rokycansku, na místě zemřela žena - FOTKY

15.05.2019 9:19     15.05.2019 14:16

Ve středu ráno došlo k tragické nehodě na Rokycansku nedaleko obce Hlohovice. Řidič vylétl s vozidlem ze silnice a narazil do stromu. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena, na místě zasahoval vrtulník.

1
12

"Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič ročník narození 1960 jel s vozidlem Škoda Octavia od obce Prašný Újezd na Hlohovice a v levotočivé zatáčce z dosud nezjištěných příčin nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde v silničním příkopu narazil čelně do stromu," popisuje nehodu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Vozidlo bylo po nárazu zpět odmrštěno na komunikaci, kde zůstalo ležet na levém boku. "Při dopravní nehodě utrpěla spolujezdkyně, ročník narození 1962, vážná zranění, kterým na místě podlehla," dodala mluvčí policie.

I přes veškerou snahu záchranářů, žena zraněním podlehla. "Žena po resuscitaci zemřela, muž byl transportován letecky na urgentní příjem FNL s těžkým zraněním, ale momentálně je mimo ohrožení života," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

U řidiče byla zkouška na alkohol negativní. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

Při nehodě asistovali hasiči. "Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a posyp uniklých PHM. Komunikace je momentálně neprůjezdná," uvedla mluvčí hasičů Petr Poncar.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24