Tragická nehoda u Chlumčan, muž zemřel po nárazu do sloupu!

07.03.2020 15:27

V Chlumčanech se stala tragická dopravní nehoda jednoho osobního vozu. Na místě zasahovaly všechny složky IZS včetně záchranného vrtulníku. Jeden člověk zemřel, dva jsou těžce zranění.

plzeneske letecke dny (46)

V obci Chlumčany u Dobřan, u železničního přejezdu P 877 se stala tragická dopravní nehoda v sobotu 7. března krátce po 15. hodině. Osobní auto z neobjasněných důvodů narazilo do sloupu a nehoda si vyžádala jeden lidský život a dva těžce zraněné.

"Z místa nehody jsme transportovali muže ročník 1995 se středně těžkým zraněním na akutní zónu do Fakultní nemocnice Lochotín. Muže věku cca 30 let musela transportovat letecká záchranná služba s těžkým zraněním. Třetí muž utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval smrt," uvedla mluvčí zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Řidič s vozidlem Peugeot 307 z dosud nezjištěných příčin narazil do sloupu osvětlení u železniční trati. "Totožnost známe prozatím u jednoho ze zraněných spolujezdců. Pravděpodobně šlo o tři cizince, dva byli převezeni do nemocnice na Lochotíně. U muže, který podlehl svým zraněním na místě, byla nařízena soudní pitva," dodala k nehodě policejní mluvčí Hana Kroftová.

Nehodu budou dále vyšetřovat kriminalisté. Místo nehody je již průjezdné se zvýšenou opatrností.

Aktualizace: Jednalo se o cizince, řidič ročník narození 1995, spolujezdec na předním sedadle, který pri nehodě zemřel ročník 1987 a na zadním sedadle muž ročník 1986.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24