QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Číčova, řidič nepřežil čelní střet s nákladním vozem

02.07.2021 12:23     02.07.2021 17:40

Ke střetu osobního a nákladního vozidla došlo v pátek v odpoledních hodinách na silnici mezi Číčovem a obcí Vísky. Na místě nehody zasahovaly všechny složky IZS a letecká záchranná služba.

foto QAP CZ

Tragická dopravní nehoda se stala na silnici mezi Číčovem a obcí Vísky. Řidič osobního vozu byl vážně zraněn, na následky zranění zemřel.

"Muž cca 55 let z osobního automobilu utrpěl velmi vážná zranění, v bezvědomí na řízené plicní vevtilaci je leteckou záchrannou službou transportován na Emergency FN," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Dnešního dne ve 12 hodin došlo na silnici mezi obcemi Číčov a Vísky k vážné dopravní nehodě. Řidič (ročník 54) osobního vozidla Opel Vectra jel ve směru od obce Číčov na Vísky a z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem Scania, které řídil řidič (ročník 92)," upřesnila mluvčí policie Eva Čevenková.

Řidič osobního vozu byl vážně zraněn, letecky transportován do nemocnice. I přes veškerou snahu lékařů ale na následky zranění zemřel.

 

 

Foto: Milan Janoch 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24