QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Nýřan, jeden řidič zemřel na místě

22.05.2021 18:36     22.05.2021 21:34

Na silnici mezi obcemi Blatnice a Nýřany se stala tragická nehoda, střetlo se osobní vozidlo s kamionem. V místě byla zcela uzavřena komunikace.

foto QAP CZ

K nehodě došlo v 17:10 hodin. Osobní vozidlo se střetlo s kamionem. Přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo jednoho z řidičů zachránit. "Záchranáři si na místě nehody osobního a nákladního automobilu převzali k resuscitaci muže z osobního vozu. Ten utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl. Řidič nákladního automobilu byl nezraněn a ponechán na místě," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

"Na místě jsou dopravní policisté, kriminalisté, znalec z oboru dopravy. Komunikace je zcela uzavřena," uvedla krátce po nehodě policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Jak k nehodě došlo, popsala mluvčí policie. "Řidic ročník narození 1973 jel ve vozidle značky Citroen C5 směrem od obce Blatnice na Nýřany. V pravotočivé zatáčce vyjel ze svého jizdního pruhu do středu vozovky. Řidič ročník narození 1963 protijedoucího nakladního vozidla značky DAF s přívěsem se snažil zabránit blížícímu střetu, ale došlo ke střetu přívěsu s osobním vozidlem," uvedla Brožová s tím, že smrtelná zranění utrpěl řidič osobního vozu.

Případ si převzali kriminalisté a je nařízena soudní pitval zemřelého.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24