QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Přeštic! Mladík zemřel na místě, další utrpěli zranění - FOTO

26.01.2019 8:44

Hlavní tah v noci na sobotu uzavřela tragická nehoda. Po nárazu do stromu začalo auto hořet. Na místě zemřel jeden mladík a tři další teenageři skončili v nemocnici.

1

Všechny složky integrovaného záchranného systému byly v noci na sobotu v pohotovosti kvůli nehodě, ke které došlo na hlavním tahu z Plzně na Přeštice. Následky nehody jsou tragické.

"Včera kolem 23. hodiny jel řidič osobního vozidla Škoda Fabia po silnici I/27 ve směru od Plzně na Přeštice. Zhruba 50 metrů za odbočkou na obec Chlumčany sjel řidič ze zatím nezjištěných příčin vpravo mimo pozemní komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu. Vozidlo začalo po nárazu hořet, kdy 21letý řidič utrpěl zranění, na jejichž následky na místě zemřel," řekla k nehodě mluvčí policie Markéta Fialová.

Z místa musela záchranka přepravit do nemocnice i tři teenagery. "Ve vozidle cestovaly ještě 2 osoby mladší 18 let a jedna ročník 2000. Všichni tři spolucestující byli převezeni se zraněními do nemocnice v Plzni," doplnila policejní mluvčí s tím, že rodinám všech účastníků nehody musela být poskytnutá takzvaná krizová intervence.

Silnice I/27 byla v místě uzavřená a provoz se podařilo obnovit až kolem čtvrté hodiny ranní. Veškeré okolnosti tragické nehody policie nadále šetří.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24