QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Přeštic si vyžádala život mladého řidiče - FOTKY

02.11.2020 13:38     02.11.2020 19:20

Mezi obcemi Přeštice a Lužany došlo k tragické dopravní nehodě. Střetlo se tu osobní auto s nákladním automobilem. Řidič osobního auta nehodu bohužel nepřežil. Silnice byla uzavřena!

přeštice1
přeštice1Přeštice2Přeštice

K tragické nehodě došlo v pondělí 2. listopadu po jedné hodině odpolední. Řidič osobního auta přejel z neznámých důvodů do protisměru, kde se střetl s nákladním automobilem. Řidič osobního auta utrpěl zranění neslučitelná se životem.

"Zajistili jsme místo události, spolupracujeme s PČR. Z osobního vozidla unikly provozní kapaliny. Nákladní automobil je částečně mimo komunikaci," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Dopravní nehodu si na místě převzali kriminalisté z Územního odboru Plzeň venkov. "Dle prvotních informací řidič, ročník 1988, vozu tovární značky Opel Corsa jel ve směru od obce Lužany. Mezi obcemi Lužany a Přešticemi přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde v tu chvíli projížděl nákladní automobil, který řídil muž ročník 1973. Řidič vozu Opel bohužel při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem. Alkohol u řidiče nákladního auta vyloučen na místě dechovou zkouškou. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Silnice byla uzavřena několik hodin. "Komunikace je stále neprůjezdná, na místě probíhají vyprošťovací práce," informovala před 19. hodinou tisková mluvčí Michaela Raindlová. 

Foto: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24