Tragická nehoda u Železné Rudy, na místě zemřela mladá žena

03.11.2019 16:40     03.11.2019 20:33

V odpoledních hodinách došlo k dopravní nehodě u obce Železné Ruda směr Javorná. Žena po nárazu do stromu utrpěla smrtelná zranění. Na místě zasahuje Policie České republiky. 

4

Krátce po 16. hodině narazil osobní automobil do stromu na silnici č. 27 u obce Železná Ruda ve směru na Javornou. Třicetiletá řidička utrpěla smrtelná zranění.  "Na místě jsou policisté, doprava je řízena kyvadlově," dodala tisková mluvčí policie Pavla Burešová krátce po nehodě.

Vyšetřování ukázalo, že žena vylétla ze silnice v zatáčce. "K dopravní nehodě došlo přibližně 7 km za Železnou Rudou ve směru jizdy na Javornou - v místě nazývaném Starý Brunst, kudy projížděla řidička ročník narození 1988. Vse zatím nasvědčuje tomu, ze řidička v levotočivé zatáčce vyjela z dosud přesně nezjištěné příčiny vpravo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazila do stromu. Ženu se bohužel i přes provedenou resuscitaci nepodařilo zachránit a na místě zemřela. Okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Klatovy. Ve věci nařízena soudní pitva," dodala policejní mluvčí.

Na silnicích nebyl klid po celý první listopadový víkend. V sobotu se stala velmi vážná nehoda na hlavním tahu z Plzně do Klatov, u Horní Lukavice došlo k čelnímu střetu. Tato dopravní nehoda dvou osobních automobilů a následný požár zcela uzavřely v sobotu v podvečer provoz na hlavním tahu I/27. Tady se bohužel prokázalo, že viník nehody byl pod vlivem alkoholu.

Osobní auto havarovalo v sobotu u obce Klášter (Plzeň- jih), nehoda si vyžádala tři zraněné. Na místě zasahovaly složky IZS.

V neděli ráno srazil osobní automobil u Plas na severu Plzně cyklistu. Cyklista byl následně transportován s lehčím zraněním záchrannou službou do FN Lochotín.

 

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24