QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda uzavřela silnici u Kařezu! Jeden muž nepřežil - FOTKY

04.10.2019 9:59     04.10.2019 13:02

Tragická havárie osobního auta uzavřela v pátek dopoledne silnici u obce Kařez na Rokycansku. Na místo musel letět i vrtulník. Jeden muž nehodu ale ani tak nepřežil.
 

2
234

K havárii došlo kolem desáté hodiny dopoledne. Na místo vyjížděly všechny složky IZS. Auto skončilo mimo komunikaci a hasiči museli jednu osobu z auta vyprostit. 

"Žena při dopravní nehodě utrpěla mnohačetná zranění a byla letecky přepravena na Emergency FN Plzeň. Muž přes veškerou snahu o jeho záchranu zemřel," potvrdil Martin Brejcha z krajské záchranky.

Silnice u obce Kařez směrem na Zbiroh musela být úplně uzavřená. Nehodu stále šetří policie. "Řidič ve vozidle Škoda Fabia, který jel ve směru od Zbiroha před obcí Kařez přejel s vozidlem do protisměru, kde vozidlo narazilo do stromu. Dle vyjádření zraněné spolujezdkyně, kterou si převzala do své péče záchranná služba, se řidiči před nárazem do stromu mělo udělat nevolno. Řidič vozidla havárii nepřežil. Na místě tragické události byla kompletní výjezdová skupina. V době šetření události byla komunikace neprůjezdná," doplnila mluvčí policie Hana Kroftová

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24