Tragická nehoda v Plzni! Jeden muž zemřel, druhý skončil v nemocnici

03.04.2021 21:25     03.04.2021 21:43

V sobotu večer došlo k tragické nehodě v Plzni na Borech. Osobní auto narazilo do stromu v Borské ulici. Jeden muž zemřel na místě, druhý je vážně zraněný.

sanitka

Nehoda se stala před 21. hodinou večer v Borské ulici v Plzni nedaleko nádraží Plzeň- Jižní předměstí. Po nárazu do stromu se zranili dva muži. Řidič jel v místě velmi rychle. "Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo vozovku, kde narazil do stromu," upřesnila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Čtyřicetiletý muž zemřel na místě. "Muž ročník 1981 utrpěl poranění neslučitelná se životem. Dále zdravotnická záchranná služba transportuje z místa muže ročník 1978 se středně těžkým poraněním do fakultní nemocnice na Lochotín," uvedl operátor záchranné služby.

Nehodou se zabývají kriminalisté. "Na místě jsou dopravní policisté a kriminalisté, kteří si případ převezmou. Příčina dopravní nehody je v šetření," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Silnice je v místě nehody uzavřena. Podle informací z PMDP je kvůli odstraňování nehody omezen provoz trolejbusové linky 15 (Borská pole - Lobzy).

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24