QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tři nehody na dálnici na jednom místě, několik zraněných - FOTKY

18.04.2019 20:21

Hned ke třem nehodám došlo na dálnici D5 ve směru na Prahu. Zasahovaly všechny složky IZS, záchranka transportovala do nemocnice celkem 4 zraněné osoby. 

nehoda
nehodanehoda1neh

Na dálnici D5 došlo hned ke třem nehodám.

"První dopravní nehoda se stala na cca 63. km ve směru na Prahu. Řidič osobního auta se s největší pravděpodobností nevěnoval řízení, vyjel mimo komunikaci dálnice, kde následně havaroval. Ve vozidle spolu s řidičem cestovaly další dvě osoby. Osádka vozu utrpěla při nehodě zranění a z místa byla transportována v péči záchranářů ZZS PK do nemocnice v Rokycanech a Plzni. V místě první dopravní nehody došlo ke vzniku druhé dopravní nehody, a to dvou kamionů a osobního vozidla s vlekem," popsala nehodu mluvčí policie Veronika Hokrová. Při druhé dopravní nehodě urpěl zranění jeden z řidičů, i on skončil v nemocnici.

Třetí nehoda se stala zhruba na 64 km ve směru na Prahu. "Jednalo se o střet vozidla HZS jedoucího k zásahu k uvedeným nehodám s osobním vozem. Při této nehodě nedošlo ke zranění osob," dodala Veronika Hokrová.

"Z místa jsme transportovali 4 osoby, 2 muže ročník narození 1963 a 1981 do FN Lochotín se středně těžkými zraněními a další 2 muže do Rokycanské nemocnice, muže ročník narození 1977 se středně těžkými zraněními a muž ročník narození 1985 s lehkými zraněními," uvedl operátor záchranné služby.

Dálnice je průjezdná částečně. Stále ale probíhají vyprošťovací a úklidové práce po nehodě.

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24