QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Draženova se střetla tři auta, záchranka transportovala dvě děti

22.10.2021 15:50     22.10.2021 19:44

K nehodě celkem tří osobních vozidel došlo po patnácté hodině na silnici II/189 na Domažlicku nedaleko Draženova. Zasahovaly všechny složky IZS.

sanitka

"Dvě děti transportujeme z místa dopravní nehody bez známek zjevného zranění k dovyšetření," uvedl mluvčí záchranky Vítězslav Sladký.

Zatím není jasné, proč k nehodě došlo. Nehodou se zabývají policisté. "Devětadvacetiletý řidič jel s vozidlem tovární značky Škoda Octavia od kruhového objezdu od obce Draženov ve směru na Klenčí pod Čerchovem. V prostoru křižovatky na obec Ždánov tento řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo svůj jízdní pruh, kde narazil do stojícího osobního vozidla tov.zn. Volkswagen, které řídila třicetiletá řidička, která čekala na průjezd Škody Octavie, která jela po hlavní komunikaci a dávala mu přednost. Vlivem tohoto střetu vozidlo Volkswagen nabouralo ještě do za ním stojícího vozidla tov.zn. BMW, které řídil dvacetiletý řidič," popsala nehodu mluvčí policie Eva Červenková.

Ve vozidle Volkswagen cestovaly i dvě malé děti (ročník 2013 a 2020). "Děti byly převezeny k lékařskému ošetření. Ve vozidle BMW byly ještě dvě ženy (ročník 2003 a 2006). Provedené dechové zkoušky u všech řidičů byly s negativním výsledkem. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se budou zabývat policisté z dopravního inspektorátu Domažlice," dodala Eva Červenková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24