QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U nehody v Merklíně zasahovali hasiči i záchranáři! Řidiče museli vyprostit - FOTKY

09.04.2019 11:13

Úterní ranní nehoda v Merklíně skončila zásahem hasičů i záchranářů. Jednoho z řidičů museli hasiči z auta dokonce vyprostit, skončil v péči záchranky.

2
213

K nehodě, ke které došlo v úterý časně ráno, musely vyjíždět složky IZS. Z jednoho z havarovaných aut museli hasiči řidiče vyprostit.

"Na křižovatce u Merklínského rybníka došlo před sedmou hodinou ranní k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, v nichž cestovalo celkem 5 osob. Jednu osobu jsme vyprostili bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení a předali zdravotnické záchranné službě," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Okolnosti nehody dál šetří policie. "Při průjezdu zatáčky u Merklínského rybníka došlo k míjení vozidel Audi A6 a Citroen Saxo, kdy jedno Audi A6, které řídil muž, ročník 1990, přejelo do protisměru, kde se střetla vozidla boky a skončila následně v příkopu. Řidič vozidla Citroen Saxo, ročník 1977, utrpěl při této nehodě zranění. Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem," doplnila k nehodě mluvčí policie Iveta Kořínková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24