QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Papírenské lávky se chystá další "cyklosnídaně"

23.05.2017 7:57

Až do konce května v Plzni probíhá kampaň "Do práce na kole". I letos si organizátoři připravili pro všechny zájemce ranní vzpruhu, a sice snídani zdarma...

cyklosnídaně

Kampaně se v Plzni neúčastní ani zdaleka jen vyznavači cyklistiky, ale i milovníci koloběžek, inline bruslí nebo nadšenci do běhání. Také v letošním roce na ně čeká speciální snídaňové menu. Cyklosnídaně proběhne ve středu 24. května od 6 do 8:30 u Papírenské lávky přes řeku Radbuzu.

Pro všechny v soutěžním triku bude přichystáno sladké i slané občerstvení, teplý čaj či káva nebo domácí limonáda. "Cyklosnídani připravujeme pro všechny odvážné cyklisty, koloběžkáře a všechny účastníky kampaně DO PRÁCE NA KOLE již potřetí. Má sloužit jako povzbuzení do dalšího ježdění a jako poděkování za jejich úsilí a nadšení. Doufáme, že na vlastní pohon se v Plzni bude nejen do práce nebo školy, ale i za sportem a zábavou přemisťovat stále více lidí,“ vysvětluje Jiří George Konečný ze spolku Plzeň na kole.

"Těm, co s jízdou na kole po městě teprve začínají, můžeme doporučit nahlédnutí do cyklomapy Plzně nebo se mohou zastavit na některé z našich akcí a my jim rádi poradíme nejvhodnější trasu pro jejich pravidelné cesty,“ doplňuje Konečný.

V Plzni v letošním ročníku kampaně Do práce na kole soutěží 619 nadšenců ze 152 firem a institucí. Kampaň poběží až do konce měsíce.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24